Kantoorruimte huren

Kantoorruimte huren? Dit zijn de mogelijkheden

Er zijn mogelijkheden wanneer je een kantoorruimte wilt huren. De opties hangen sterk af van bijvoorbeeld de grootte van je bedrijf. Of voor welke periode je een ruimte nodig hebt. In dit artikel laten we je zien welke typen kantoorruimtes er zoal zijn. Daarnaast vertellen we je welke ruimte het beste bij welk bedrijf past.

 

Freelance of beginnend ondernemer?

Ben je net begonnen met ondernemen maar wil je toch een kantoorruimte hebben? Of ben je een gevestigde freelancer en werk je liever samen met anderen in een kantoorruimte? Dan kan een flexplek of co-working kantoorruimte geschikt zijn.

Een co-working raden wij altijd aan bij freelancer en beginnend ondernemers. Met een co-working kantoor werk je op een kantoor met alle benodigde faciliteiten. Vaak ziet het kantoor er zeer trendy uit wat weer ten goede komt voor de werksfeer. Ten slotte werken hier vaak veel ondernemers die net als jij werken aan hun eigen bedrijf. Vaak worden hier mooie relaties opgebouwd.

 

Heb je een groter bedrijf?

Wanneer je een groter bedrijf hebt zijn andere opties weer interessant. Je hebt immers een groter budget en meer mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld een gedeelte van een kantoor van een ander bedrijf huren. Vaak zitten hier meubels al bij en kan je uitbreiden indien gewenst. Wanneer je bedrijf dermate groot is geworden kan je ervoor kiezen om te verhuizen naar een eigen kantoorruimte. Dit is vaak ook goedkoper dan wanneer je bij een ander bedrijf huurt.

 

Virtueel bedrijf maar heb je een adres nodig?

Vandaag de dag zijn er steeds meer bedrijven die niet eens over een kantoor hoeven te beschikken. Zij werken thuis en hele team werkt ook in hun eigen huis. Vaak vanuit overal uit de wereld. Toch kan het vaak gewenst zijn om een fysiek adres te hebben. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor post of het ontvangen van gasten. Er zijn bedrijven waar je dit soort locaties kan huren. Tegen een lage prijs. Zo kan je als virtueel bedrijf toch over een adres beschikken.

 

Hoe vind je een goed adres voor jou bedrijf?

Uiteraard zijn er op internet veel websites te vinden waar je kan zoeken naar een ruimte voor jouw bedrijf. Daarnaast kan je ook bij een makelaar terecht. Dit raden wij enkel aan wanneer je bedrijf dermate veel medewerkers beschikt dat je deskundig advies nodig hebt. Want zelf een kantoorruimte huren kan ook zeker pima.